Our life in Brisbane
Lilypie Expecting a baby Ticker
By: Fazidah Elias

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 15-Aug-2007 18:29 Email | Share | | Bookmark
Officially close

Sorry for the inconveniece ... but this fotopages is officially close. Please visit my old fotopages
http://yaaboo.fotopages.com


Saturday, 7-Jul-2007 07:08 Email | Share | | Bookmark
A visit to Lone Pine, Kaola Sanctuary

Brochure
The sanctuary map
Kaola cuddling picture
View all 14 photos...


Tuesday, 24-Apr-2007 10:56 Email | Share | | Bookmark
Mana yang sempat

Suatu pagi yang hening
Nyum-nyum makan cocoa crunch atuk n wan kirim
TQ atuk n wan
View all 18 photos...
The last two weeks were a tiring week for me. Jadi hari nie nak 'away' kejap n post sikit gambar life kat sini laa.... Mostly gambar-gambar yaya, and ada la gambar-gambar garbage truck kat sini yang automaton, and gambar-gambar kat Toowomba. Yup we have been there...to look for Boer goat...hahahhahha....


Sunday, 8-Apr-2007 01:54 Email | Share | | Bookmark
Our home at Douglas St. St Lucia

Pintu masuk
Lagi pintu masuk
Ruang tamu
View all 26 photos...
Ini rumah kami, di St Lucia, Brisbane.. Rumah nie ada 2 bilik tido, 1 bilik mandi, 1 tandas, dapur, ruang tamu, ruang makan, 1 bilik laundry, 2 balcony (1 di depan dan 1 lagi di bilik tido utama). Boleh dikatakan rumah kami dah lengkap dengan barang-barang yang diperlukan. Semua perabot kami beli second hand, meja untuk tv tu mmg dah ada kat rumah. Dapur dah ada dapur, oven dan microwave, so beli fridge, pinggan mangkuk, periuk belanga, sudu garfu, senduk, cerek, rice cooker, toaster dan lesung batu .
Barang-barang letrik kebanyakannye kami beli baru, washng machine, vacuum, printer pun beli gak, telefon, radio, kipas.
Beli perabot kat Diamond Furniture (Newmarket), Cash Converter (Valley) dan Lifeline (Newmarket). Beli tilam dan overbed, meja study (meja makan sebenarnya), kerusi study kat Diamond..jumlah $381. Brown seater, coffee table, meja makan, sub woofer beli kat cash converter, rasa tak lebih $300. TV beli kat lifeline...$49.
Barang-barang lain beli kat Kmart aje...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net